Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/perdevelvet.al/public_html/wp-content/themes/loft/loft/functions.php on line 1594

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/perdevelvet.al/public_html/wp-content/themes/loft/loft/functions.php on line 1594

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/perdevelvet.al/public_html/wp-content/themes/loft/loft/functions.php on line 1602

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/perdevelvet.al/public_html/wp-content/themes/loft/loft/functions.php on line 1605

Home

Velvet Curtains

Duke përdorur një game te gjere te produkteve per cdo buxhet, jemi te pranishem ne shtepite tuaja per t’ju ndihmuar me zgjedhjen ideale.Çdo projekt mirepritet nga stafi yne qofte nje dritare e vetme apo nje shtepi e tere. Ofrojme te gjitha produktet qe nga carcafet tane te firmave me te njohura europiane tek kuvertat, mbulesat e tavolines,  peceta dhe aksesoret e arredimit.
Ofrojme sherbimin e konsulences me Arkitektin falas si dhe matjen e ambjeteve tuaja dhe nxjerrjen epreventivin pa asnje kosto.
Vizitoni showroom-in tone!
Ju mirepresim me zgjedhjet me te mira!

C’fare ofrojme?

Velvet Curtains and Professional Interior Design themeluar ne vitin 1997 eshte kompania lider ne tregun e textileve dhe arredimit. Me nje eksperience 21 vjecare ne tregun vendas ofron sherbimet e saj per: perde, grila te llojeve te ndryshme dhe aksesore nga me bashkëkohoret në treg duke permbushur
te gjitha kerkesat e klienteve te saj.

Ofrojme te gjitha produktet qe nga carcafet tane te firmave me te njohura europiane tek kuvertat, mbulesat e tavolines,  peceta dhe aksesoret e arredimit.
Ofrojme sherbimin e konsulences me Arkitektin falas si dhe matjen e ambjeteve tuaja dhe nxjerrjen e preventivin pa asnje kosto.

Design

 Maintenance

DIZAJNIM

 

READ MORE

KONSULENCE

 

READ MORE

INTERIOR DESIGN

 

READ MORE

PORTFOLIO

Punet tona me te fundit