About Us

Velvet eshte kompani lider ne treg ne fushen e tekstileve,produkteve te hotelerise, arredimit te brendshem duke ofruar dyshek, perde, carcafe, peshqire, aksesore dekori

Contact Us
   • Tirana, Albania

    Blv”Gjergj Fishta”Kulla 2, Dyq.10,

    1001 Tirana, Albania

   • MAPS

Eter Hotel

Eter Hotel ndodhet vetëm 35 km nga kryeqyteti Tirana, përgjatë bregut të Adriatikut në mes të natyrës i rrethuar nga deti dhe pisha dhe me një arkitekturë moderne. Eter Hotel ofron natyrë mahnitëse dhe një shërbim cilësor.

 • Location

  Golem, Kavaje

 • Size

  550 m2

 • Services

  Hospitality

 • Website