PRODUKTE PER HOTELERI

Jemi një ekip i dedikuar dhe me një pasion të vecantë mbi të bukurën, cilesinë, design dhe materialet. Produketet tona janë të certifikuara sipas standarteve EU. Zbuloni paketat tona të hotelerisë(dyshek, carcafë, jorgan, jastëk, peshqirë, mbulesë dekori). Zgjidhni standartin që dëshironi!

PRODUKTE PER SHTEPI

Materiale 100% Lino, i japin një elegancë tjetër ambjenteve tuaja! E lehte, e bukur dhe plot ngjyra! 

Asgjë nuk duket më bukur se një perde mëndafshi në dritaren tuaj! Ne dashurojmë copat dhe mbi të gjitha materialet!

Velvet ose kadife, një nga copat më prestigjoze, tekstura e të cilës të jep një ndjesi të vecantë lluksi!

AKSESORE DEKORI

Aksesorët më të vecantë, më domethënës, më design i gjeni vetëm në Velvet. Pupa dekori, jastëk dekorativ, abazhurë dekori të kombinuar nëer detaje me perden tuaj, mbulesa tavoline nga më të vecantat në treg, carcafë për shtëpi. Ju mirëpresim!

INTERIOR DESIGN

Ne frymëzohemi nga hapësirat që kërkojnë kujdesje të veçantë, produkte me cilësi shumë të lartë, duke sjell atë që klienti ka nevojë për të na bërë një referencë të sigurtë.

HOTELERI
100%
INTERIOR DESIGN
100%
VILA & SHTEPI
100%

Velvet eshte kompani lider ne treg ne fushen e tekstileve,produkteve te hotelerise, arredimit te brendshem duke ofruar dyshek, perde, carcafe, peshqire, aksesore dekori