LOADING...

About Us

Frymëzimi dhe origjinalitetit udhëheqin produktet tona për dekorin e çdo hapësire në jetën tuaj.

 

Ne jemi prezent në treg falë katalogjeve tanë dhe mostrave pafund, duke treguar modelet dhe ngjyrat e çdo koleksioni në efektin më të mirë. Mostrat tona përdoren nga shitës me pakicë, arkitektë dhe dizajnerë të brendshëm nga të gjitha zonat përreth.

Ekipi ynë i brendshëm i arkitektëve ka një pasion për arredimin e brëndshëm, modern, minimalist, të kombinuar me arkitekturën tradicionale në cdo kohë. Ne përpiqemi të krijojmë dizajne të bukura që janë të pranueshme për klientin, respektojnë mjedisin dhe plotësojnë nevojat e jetës moderne.

Eja na vizitoni dhe na takoni personalisht. Vizitoni showroomin tonë dhe humbisni në koleksionet tona.

Perde Velvet

Velvet Curtains and Interior Design u themelua në 1997 si një biznes familjar, duke u bërë një lider në industrinë e tekstileve për arredimin e brendshëm. Ne hapëm dyqanin tonë të parë në Tiranë më shumë se 23 vjet më parë dhe tani ofrojmë produktet dhe shërbimet tona në të gjithë zonën e Ballkanit. Kemi zgjeruar bashkëpunimin tonë me kompani nga Italia, Greqia, Franca, Gjermania dhe Turqia duke importuar nga më shumë se 15 vende të ndryshme, produkte që përfaqësojnë më së mirë kërkesat dhe krijimtarinë e klientit tonë.

Koleksionet tona janë rezultat i një pune të detajuar dhe të qëndrueshme kërkimore nga ekipi ynë profesional. Ne ofrojmë të gjitha llojet e tekstileve, të gjitha llojet e ngjyrave dhe materialeve gjithnjë duke zgjedhur më të mirën për klientët tanë dhe hapësirat e tyre krijuese.

Ne frymëzohemi nga hapësirat që kërkojnë kujdesje të veçantë, produkte me cilësi shumë të lartë, duke sjell atë që klienti ka nevojë për të na bërë një referencë të sigurtë.

 

SERVICES

C’fare Ofrojme?

Velvet Curtains and Professional Interior Design themeluar ne vitin 1997 eshte kompania lider ne tregun e textileve dhe arredimit. Me nje eksperience 21 vjecare ne tregun vendas ofron sherbimet e saj per: perde, grila te llojeve te ndryshme dhe aksesore nga me bashkëkohoret në treg duke permbushur
te gjitha kerkesat e klienteve te saj.

Ofrojme te gjitha produktet qe nga carcafet tane te firmave me te njohura europiane tek kuvertat, mbulesat e tavolines,  peceta dhe aksesoret e arredimit.
Ofrojme sherbimin e konsulences me Arkitektin falas si dhe matjen e ambjeteve tuaja dhe nxjerrjen e preventivin pa asnje kosto.
Design
Stile
Ulje te medha

I Stil

Velvet Curtains and Interior Design ofron stil dhe origjinalitet në të gjitha produktet e saj duke sjell në tregun shqiptar firmat më të mira europiane.

 

II Elegancë

Eleganca është gjuha jonë. Sëbashku me ekipin tonë te arkitektëve zgjedhim neë mënyrë të kuruar cdo perde, material apo design që pershtatet me shijet dhe kërkesat e tregut.

 

III Cilësi

Cilësia nuk mungon asnjëherë në Velvet Curtains and Interior Design. Jemi prej 23 vitesh në treg dhe klientët tanë janë gjithmone me ne, sepse ofrojme cilesinë më të mirë me cmimet më konkuruese.