LOADING...

C’fare Ofrojme?

Konsulence

Arkitekt Endri Dervishi.

Cilesi

Cilesia e produkteve eshte pika jone kyce ndaj klienteve.

Shpejtesi
Cdo produkte arrine ne nje kohe rekord tek klienti.

Konsulence me Arkitektin

Arkitekt Endri Dervishi, Diplomuar prane Universitetit Politeknik te Tiranes, Fakulteti i Inxhinierise, Dega Arkitekture me nje experience 10 vjecare ne tregun shqiptar dhe ate nderkombetar ofron sherbimet e Interior Design dhe konsulences duke studiuar tendencat e fundit nga vende të ndryshme të botës duke ndikuar keshtu ne filozofine e design-it te Velvet Curtains and Professional Interior Design.

 

Interior Design:

Puna jonë e interior design varion nga përmirësimet në dukje të vogla të tilla si ndryshimi I perdeve apo shtimi/ndryshimi i ngjyrave deri te transformimet dhe rinovimet totale te shtepise tuaj.

Çdo hapësirë ​​në shtëpinë tuaj mund të rinovohet edhe me rregullimet më të vogla. Diçka e thjeshtë si një shtresë e re e bojës mund të bëjë një ndryshim të madh në ambientin e një dhome. Futja e aksesorëve si jasteke, perde, apo grila mund të ndryshojë një hapësirë ​​pa frymëzim në nje dhome dite plot jete ashtu sic ju deshironi.

Ne jemi nje ekip i pasionuar pas interior design duke perdoruar teknikat tona magjike per nje nderthurrje ideale te funksionalitetit dhe design-it.Ne do të ulemi me ju, do të diskutojmë kërkesat tuaja funksionale dhe estetike dhe pastaj do të bëjmë sugjerime derisa të arrijmë zgjidhje perfekte për ju, familjen tuaj dhe shtëpinë tuaj.

 

SHERBIMET

C’fare Ofrojme?

Ofrojme te gjitha produktet qe nga carcafet tane te firmave me te njohura europiane tek kuvertat, mbulesat e tavolines,  peceta dhe aksesoret e arredimit.
Ofrojme sherbimin e konsulences me Arkitektin falas si dhe matjen e ambjeteve tuaja dhe nxjerrjen e preventivin pa asnje kosto.
Interiere apartamentesh
Interiere per Ambjente pune
Interiere per Biznesi