LOADING...

Perde

Jeni duke menduar për të dekoruar dhe arreduar ambjetet e brendshme të shtëpisë tuaj?

Perdet e duhura e bëjnë një ambjent më të ngrohtë, shtojnë ngjyrat dhe kompletojnë pamjen e dhomës. Te Velvet Curtains and Professional Interior Design ne Tirane ju te gjeni atë që po kërkoni prej kohësh, perde të përshtatshme për cdo stil, ambjent dhe mbi të gjitha buxhet. Ne do ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur për ambjentet tuaja si shtëpi, zyra e hoteleri. Duke filluar nga perdet me copa të tejdukshme, velvet apo dhe copa më të trasha. Kombinimet më të fundit për ambjentet e shtëpisë tuaj! Materiale dhe modele të një cilesie të lartë duke ju mundësuar një arredim perfekt.

Velvet Curtains and Professional Interior Design”: Perde të të gjitha modeleve dhe përmasave të kombinuara me larmishmërine e kornizave metalike apo druri si dhe shumëllojshmëri grilash.

 

 

 

Velvet Curtains & Professional Interior Design”