LOADING...

Kuverta

                                                                Kuverta dhe Carcafe:

Kuvertat e krevatit janë një luks për të shijuar çdo natë. Nga materialet e cilesise me te larte, te pajisuara me jastëkë te shitur, bejne zgjedhjen ideale per krevatin tuaj pershtatur kjo me arredimin e dhomes tuaj.

Koleksionet tona te kuvertave dhe carcafeve vijnë në një koleksion të gjerë i kompanive me prestigjoza ne bote ku cilesia e pambukut dhe e mendafshit eshte e nje cilesie te larte duke I dhene dhimes tuaj nje pamje komode por edhe luksoze ne te njejten kohe.

Kuvertat dhe carcafet tane kanë dizajne ekskluzive te cilat do tem und ti gjeni vetem prane Velvet Curtains and Professional Interior Design. Nga linja klasike deri te floralet e bukura, produktet përditësohen sipas sezonit prandaj duhet te na vizitoni shpesh.