LOADING...

Interior Design

Interiere apartamentesh:Puna jonë e interior design varion nga përmirësimet në dukje të vogla të tilla si ndryshimi I perdeve apo shtimi/ndryshimi i ngjyrave deri te transformimet dhe rinovimet totale te shtepise tuaj.

Çdo hapësirë ​​në shtëpinë tuaj mund të rinovohet edhe me rregullimet më të vogla. Diçka e thjeshtë si një shtresë e re e bojës mund të bëjë një ndryshim të madh në ambientin e një dhome. Futja e aksesorëve si jasteke, perde, apo grila mund të ndryshojë një hapësirë ​​pa frymëzim në nje dhome dite plot jete ashtu sic ju deshironi.

Ne jemi nje ekip i pasionuar pas interior design duke perdoruar teknikat tona magjike per nje nderthurrje ideale te funksionalitetit dhe design-it.Ne do të ulemi me ju, do të diskutojmë kërkesat tuaja funksionale dhe estetike dhe pastaj do të bëjmë sugjerime derisa të arrijmë zgjidhje perfekte për ju, familjen tuaj dhe shtëpinë tuaj.

Interiere per Ambjente pune:Nëse jeni duke ri-lokalizuar zyrën ose keni nevojë urgjente për një pamje të re dhe të update-uar në hapësirën tuaj të punës, ne mund t’ju ndihmojmë. Ekipi ynë mund të ri-deign hapësirat tuaja të punës për ti bërë ato më miqësore për klientët, si dhe për ju dhe punonjësit tuaj, dhe ne mund të modernizojmë dhe personalizojmë hapësirën që i përshtatet industrisë tuaj specifike. Kjo është shumë erëndësishme për transmetimin e mesazhit të duhur të markës dhe për krijimin e një hapësire të këndshme dhe frymëzuese brenda së cilës mund të ndërveprojmë me efikasitet dhe lehtësi.