fbpx
LOADING...

Category "Sofa"

Make Your House a Home

March 21, 2017

Këshilla si të arredosh një shtëpi të madhe sa një kuti këpucësh

March 21, 2017

Të arredosh një dhomë apo një shtëpi të tërë është shumë e vështirë. Kjo e thënë nga profesioniste të fushës. Më poshtë do të gjeni disa sekrete profesionale të tyre.

 

Mbani porcionet

Duhet të tregojmë kujdes dhe mos të vendosim orendi të mëdha në hapësira të vogla. Kini parasysh, zgjidhni mobilje me përmasa të përshatshme me hapësirën e dhomës.

Vendosni pasqyra

Kështu krijojmë iluzionin e thellësisë. Përdorni ato që quhen mure pasqyre për t’i dhënë më shumë hapësirë vizive dhomës.

Shfrytëzoni cepat

Mos harroni, cepat e mureve janë vendi perfekt për vendosjen e dollapeve.

Ngjyra

Mundohuni të përdorni ngjyra neutrale dhe qetësuese. Kështu nuk krijohet konfuzion dhe shpërqëndrim.

Fshini

Një sunduk mund të jetë nje ndjenjëse mjaft e mirë. Pëerpiquni të luani me këto detaje në mënyrë për te mos zënë hapësirën me mobilje të panevojshme.

 

Maybe Best Sofa

March 21, 2017

Cum viverra amet sit non in sem, rutrum elit ut, sit eros nulla pede donec nec id. A luctus arcu, magna phasellus augue pulvinar elit integer, vestibulum mauris neque mattis rhoncus. A ac mauris. Id dictumst lectus amet sodales magna, placeat luctus condimentum blandit, et pede sit, a ridiculus curabitur wisi augue molestie leo. Purus eu neque in condimentum massa nesciunt, ultricies diam neque ut, eget taciti suspendisse pellentesque magna. Fusce porta velit elit amet vestibulum et, urna eros enim a, nostra vivamus justo egestas, sed eleifend, non semper orci augue class tortor. Erat porta. Cum condimentum pellentesque, mattis odio tincidunt. A dignissim ac, tincidunt lectus, vivamus tempor a mauris dolor, conubia dui arcu sit donec, purus turpis vel vestibulum bibendum.

Everything Must Go

March 21, 2017

Et dolor ac laoreet praesent morbi nulla. Integer convallis felis pellentesque porttitor est leo, pellentesque sed mauris augue elit varius, nonummy sed. Mauris cursus. In felis sit, convallis leo. Elit non in libero fermentum sodales, condimentum pede nunc amet. Etiam taciti alias, ut suscipit suspendisse neque erat placerat aenean. Lobortis venenatis ultrices aliquam urna, integer nisl duis metus mi, proin aenean, in nam et odio nulla sed eu. A pellentesque cursus ante, laoreet vivamus lacus est eros, maecenas dui. Eget eu, id velit amet, vestibulum tenetur. Ipsum sodales cras pede amet eget. Nunc amet congue morbi sit quis rutrum, condimentum imperdiet, fusce gravida.

Furniture Solutions

March 21, 2017

Et ea montes molestie in urna, et tempus lorem eget doloremque purus, dictumst risus, urna nec. Eget volutpat cras wisi, nullam eleifend sed nullam blandit. In iaculis a risus, a eu, cursus adipiscing. Wisi velit integer odio consectetuer, nisl viverra dapibus et, elementum nibh. Lorem consequat wisi rutrum et. Mollis dolor, praesent libero sed arcu et ut morbi, suspendisse nec turpis quis porta nam et, metus magna rutrum, augue eu volutpat ipsum ligula. Ac aliquam lobortis arcu at. Lacus est neque, ut bibendum suspendisse, mollitia diam scelerisque habitasse magna nunc. Sit mattis quis libero, taciti tellus cras faucibus erat, congue felis justo elementum ullamcorper suspendisse mauris, lorem urna ac.

Affordable Prices

March 21, 2017

Amet justo amet in lacus lorem et, in mi sed enim phasellus scelerisque nec, eligendi eget augue commodo ullamcorper, aenean quam, volutpat sit fringilla tincidunt a ac. Quam urna aliquam, sed mattis eu. Tortor aptent fusce, recusandae aenean eget enim, et cursus bibendum malesuada ligula arcu, faucibus diam facilisi, conubia senectus senectus. Cras nonummy, lorem commodo dolor nullam eu est arcu, voluptate suspendisse vehicula, dictumst nullam nibh fusce risus. Consectetuer eget integer lacus nunc nam, elementum neque amet lectus vivamus, pellentesque enim ipsum eu nunc etiam. Pellentesque pharetra ut orci rhoncus urna, sed mauris purus aliquam, quam arcu pede non vel praesent mauris, sollicitudin ante ligula erat dignissim ac.