Aksesore

Aksesore per perde:Një trajtim i dritareve është i përsosur vetëm pasi të ketë aksesoret e duhur. Nje shufer perdeje ne permasat e duhura me aksesore anesor te vecante dhe me material modern i japin  perdes nje pamje tjeter.

Vendosni ju se çfarë është më e mira për çdo dritare tuajen dhe jepini shtepise tuaj nje pamje te
personalizuar.

Velvet Curtains & Professional Interior Design”