Këshilla si të arredosh një shtëpi të madhe sa një kuti këpucësh

Të arredosh një dhomë apo një shtëpi të tërë është shumë e vështirë. Kjo e thënë nga profesioniste të fushës. Më poshtë do të gjeni disa sekrete profesionale të tyre.

 

Mbani porcionet

Duhet të tregojmë kujdes dhe mos të vendosim orendi të mëdha në hapësira të vogla. Kini parasysh, zgjidhni mobilje me përmasa të përshatshme me hapësirën e dhomës.

Vendosni pasqyra

Kështu krijojmë iluzionin e thellësisë. Përdorni ato që quhen mure pasqyre për t’i dhënë më shumë hapësirë vizive dhomës.

Shfrytëzoni cepat

Mos harroni, cepat e mureve janë vendi perfekt për vendosjen e dollapeve.

Ngjyra

Mundohuni të përdorni ngjyra neutrale dhe qetësuese. Kështu nuk krijohet konfuzion dhe shpërqëndrim.

Fshini

Një sunduk mund të jetë nje ndjenjëse mjaft e mirë. Pëerpiquni të luani me këto detaje në mënyrë për te mos zënë hapësirën me mobilje të panevojshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *